تغییر نام شرکت چگونه است؟
آیا میدانستید که یکی از نکات بسیار مهم به هنگام ثبت یک شرکت که باید به آن توجه نمود نام شرکت است. شاید انتخاب یک نام به هنگام ثبت شرکت بسیار مهم نباشد، ولی باید توجه داشت که پس از ثبت آن شرکت و شروع به فعالیت آن، این موضوع میزان اهمیت خود را به تأسیس کنندگان شرکت نشان میدهد. لیولند در این مقاله میخواهد به شما در نحوه ی تغییر نام شرکت و ثبت آن کمک نماید، پس از شما خواستار هستیم در ادامه ی مقاله همراه ما باشید. لازم به ذکر است برای رزرو وقت مشاوره در این زمینه میتوانید با ما تماس حاصل فرمایید.
تغییر نام شرکت از جانب شما
یکی از موارد مهمی که ممکن است شما پس از ثبت یک شرکت با آن رو به رو شوید، تصمیم به ثبت تغییر نام شرکت (Register a company name change) باشد. یعنی به عبارتی شما تصمیم به عوض کردن نامی اتخاذ کرده باشید، که به هنگام ثبت آن شرکت با فعالیت مشخص برای آن انتخاب نموده باشید.
تغییر دادن نام شرکت و مراحل پس از آن
تغییر دادن نام شرکت در برگیرنده ی مراحل خاصی است. نامی که قرار است از جانب شما انتخاب شود باید قوانین و مقررات لازم در راستای نام شرکت ها و همچنین دریافت مجوزهای قانونی را در برگیرد.
نکته مهم : تصمیمات در راستای تغییر دادن نام شرکت ها در مجمعی به نام مجمع عموم فوق العاده گرفته خواهد شد.
مراحل تغییر نام شرکت ها
- ابتدا باید مجمع عمومی فوق العاده در راستای تغییر نام تشکیل شود.
- یک صورت جلسه باید تنسیق شود و تمامی شرکاء آن را امضاء نمایند، توجه داشته باشید که، هر یک از سهامداران باید میزان سهم خود را در آن صورت جلسه قید نمایند.
- باید مدارک لازم توسط سهامداران ارائه گردد.
- تشریفات دعوت لازم است مطابق با اساسنامه و قانون تجارت لحاظ گردد.
- هیأت نظارت زمانی اتخاذ میشود که تعداد شرکاء در شرکت بیشتر از 12 تَن باشد.
- هیأت نظارت باید صورت جلسه را امضاء نماید.
- در صورت وجود وکیل رسمی، وکیل رسمی و در صورت عدم وجود وکیل رسمی یکی از شرکاء باید طی مدّت 30 روز به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید و وجه لازم به جهت حق الثبت نام را پرداخت نماید.
- فیش بانکی و اصل صورت جلسه باید به واحد تعیین نام تسلیم گردد.
- تسلیم صورت جلسه به واحد پذیرش تحویل، بعد از تعیین نمودن نام و دریافت موافقت نامه ی مسئول مربوطه و امضاء آن توسط دفتر ثبت.
نکات مهم صورت جلسه شرکت در تغییر نام شرکت
- ارسال نمودن تمامی صورت جلسه هایی که روی سر برگ آن شخصیت حقوقی مربوطه تهیه گردیده است. البته باید با امضای اشخاص صاحب سِمت به همراه مُهر آن شخص حقوقی باشد.
- دعوت شرکت باید برابر با اساسنامه یا قانون تجارت باشد. در صورت تشکیل جلسه با حضور تمامی شرکاء شرکت لازم است، قرائن موجود را به شرکاء ارائه دهد.
- در صورتی که شرکاء شرکت به صورت اصیل یا در مقام ولی زیر صورت جلسه را امضاء میکنند باید عنوان خود را بیان نمایند، در صورتی که امضاء صورت جلسه در مقام وکیل رسمی باشد باید، اصل وکالت نامه توسط وکیل ارائه شود.
- در صورتی که تعداد اعضاء شرکت بیشتر از 12 نفر باشد باید یک هیأت تحت عنوان هیأت نظار توسط شرکاء انتخاب شود. نام هیأت نظار باید زیر صورت جلسه نوشته شده و امضاء شود.
- قید نمودن بارکد پستی در سامانه.
- تهیه ی سه نسخه از صورت جلسه, توجه داشته باشید که هر سه نسخه باید توسط اعضای هیأت مدیره امضاء شود. یک نسخه از صورت جلسه باید پس از قبولی پایانی در سیستم طی مدّت 90 روز به اداره ی ثبت شرکت ها ارسال شود.
مدارک لازم در راستای تغییر نام شرکت
مدارک لازم در راستای تغییر نام شرکت سهامی خاص
- ابتدا باید مجمع عمومی فوق العاده در راستای تغییر نام شرکت تشکیل شود
- یک صورت جلسه تنسیق شود و توسط هیأت رئیسه نیز امضاء گردد
- تشریفات دعوت لازم است مطابق با اساسنامه و قانون تجارت لحاظ گردد
- اصل صورت جلسه به همراه لیست سهامداران حاضر در جلسه رسیدگی که به امضاء تمامی سهامداران رسیده است باید به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود
- هزینه ی حق الثبت نیز باید جهت تغییر نام شرکت پرداخت شده و فیش بانکی پرداخت هزینه به اداره ی ثبت شرکت ها تحویل داده شود
- روزنامه رسمی که در آن آگهی دعوت درج گردیده است به همراه جواز قانونی دریافت شده، باید به اداره ی ثبت شرکت ها تحویل داده شود
- در نهایت پس از ارائه مدارک لازم از جانب شما مسئول تعیین نام اداره ثبت شرکت ها آن را تأیید خواهد کرد
مدارک لازم در راستای تغییر نام شرکت با مسئولیت محدود
- ابتدا باید مجمع عمومی فوق العاده در راستای تغییر نام شرکت تشکیل شود
- یک صورت جلسه باید تنسیق شود و تمامی شرکاء لازم است پس از قید نمودن میزان سهم خود در شرکت آن را امضاء نمایند. تعیین نمودن نام اعضای تشکیل دهنده هیأت نظار در ضمن صورت جلسه به هنگامی که تعداد شرکاء بیش از 12 نفر است، الزامی میباشد
- باید وکیل رسمی شرکت، در صورت وجود وکیل رسمی و یا یکی از شرکاء پس از 30 روز به بخش تعیین نام اداره مراجعه نماید
- پس از تعیین نام و دریافت موافقت از سوی مسئول مربوطه باید آگهی، ثبت گردد
سخن پایانی
لیولند در این مقاله سعی داشت تا شما عزیزان را حدالامکان با نحوه ی تغییر نام شرکت آشنا سازد. همانطور که مشاهده نمودید تغییر نام شرکت کاری تخصصی است، بنابراین به طور حتم نیازمند اطلاعات مکفی در این زمینه میباشد. سعی کنید از مشاورین زبده و ماهر در زمینه ی تغییر نام شرکت کمک دریافت کنید تا به صرف زمان کمتری در این زمینه نیاز داشته باشید. درهمین راستا مشاوران خبره و کارآزموده لیولند برای راهنمایی شما عزیزان آماده خدمت رسانی میباشند.
مشاوره تغییر نام شرکت
جواب تمامی سوالات خود در مورد چگونگی تغییر نام شرکت را در سریعترین زمان ممکن از کارشناسان لیولند دریافت کنید