دریافت مفاصاحساب مالیاتی

دریافت مفاصاحساب مالیاتی

دریافت مفاصاحساب مالیاتی

پرداخت مالیات قطعی از سوی پرداخت کنندگان مالیات، مفاصاحساب مالیاتی تلقی نمی‌شود. چنانچه تا کنون نسبت به دریافت مفاصاحساب مالیاتی اقدام ننموده اید، بهتر است به ماده 235 قانون مالیات های مستقیم توجه نمایید. در ادامه ی مقاله همراه لیولند باشید، تا شما را با نحوه ی دریافت مفاصاحساب مالیاتی و همچنین مدارک مورد نیاز جهت تنظیم آن آشنا سازیم. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با لیولند تماس حاصل فرمایید.

اخذ مفاصاحساب مالیاتی چیست؟

اخذ مفاصاحساب مالیاتی عبارت است از، اخذ برگه تصفیه حساب بدهی مالیاتی. پرداخت کنندگان مالیات برای حسابرسی مالیاتی خود ابتدا صورتحساب سود و زیان خود، اسناد و مدارک، اظهارنامه مالیاتی را به اداره ی دارایی نسبت به اخذ صورتحساب بدهی مالیاتی خود نیز ارسال می‌کنند. پس از آن پرداخت کنندگان مالیات در راستای پرداخت بدهی های مالیاتی خود قدم بر می‌دارند. همچنین اگر شما به یک مشاوره مالیاتی مراجعه نمایید، او اوّلین کاری که برای شما انجام می‌دهد اخذ مفاصاحساب مالیاتی از اداره مالیات خواهد بود.

قانون مالیات های مستقیم در دریافت مفاصاحساب مالیاتی

اداره امور مالیاتی مکلف است نسبت به مؤدیانی که بدهی مالیاتی قطعی خود را پرداخت نموده اند حداکثر ظرف پنج روز از تاریخ وصول تقاضای مؤدی مفاصاحساب مالیاتی تهیه و به مؤدی تسلیم کند. به عبارت دگیر دریافت مفاصاحساب مالیاتی (Receive tax invoices) می‌تواند به منظور کسب اطلاعات لازم در راستای عدم وجود بدهی مالیاتی بسیار مفید باشد.

شرایط صدور مفاصاحساب مالیاتی

مطابق با قانون مالیات های مستقیم فرد باید درخواست صدور مفاصاحساب را ارائه دهد و با پرداخت مالیات قطعی در مدت زمان 5 روز گواهی مفاصاحساب صادر شده را دریافت می‌نماید.

 

دریافت مفاصاحساب مالیاتی

مراحل دریافت مفاصاحساب مالیاتی

مرحله ی 1- تأدیه ی عین بدهی مالیاتی به اداره ی مالیات و دریافت رسید از اداره به ازاء پرداخت.
مرحله ی 2- تنسیق یک درخواست کتبی، که عنوان آن باید در راستای دریافت مفاصا حساب باشد.
مرحله ی 3- ارسال درخواست تنسیق شده به اداره مالیات.
مرحله ی 4- وارسی عنوان درخواست توسط رئیس گروه مالیات و تأیید آن.
مرحله ی 5- ارسال درخواست تأیید شده از جانب رئیس گروه مالیات و ارسال آن به واحد مالیاتی.
مرحله ی 6- وارسی درخواست ارسال شده به واحد مالیاتی توسط کارشناسان رسمی اداره.
مرحله ی 7- تصدیق پرداخت بدهی مالیاتی از سوی پرداخت کننده مالیات از جانب رئیس اداره مالیات.
مرحله ی 8- درج چکیده حالت مالیاتی فرد پرداخت کننده، که مورد تأیید واقع شده است در واحد مالیاتی.

دریافت مفاصاحساب مالیاتی در صورت وجود بدهی قطعی از جانب پرداخت کننده به اداره مالیات

برای دریافت مفاصاحساب در صورت وجود بدهی قطعی از جانب پرداخت کننده به اداره مالیات، باید بدهی به پرداخت کننده و یا جانشین او (وکیل) ارسال شود. پس از ارسال بدهی مالیات قطعی به پرداخت کننده یا جانشین او، ملزم به پرداخت آن خواهد بود. حال پرداخت می‌تواند از جانب خود او یا وکیل او صورت گیرد.

اخذ مفاصاحساب مالیاتی در صورت عدم وجود بدهی قطعی از جانب پرداخت کننده به اداره مالیات

همچنین برای اخذ مفاصاحساب در صورت عدم وجود بدهی قطعی از جانب پرداخت کننده به اداره مالیات، یک برگه تحت عنوان عدم بدهی صادر می‌گردد. بنابراین یک برگه تحت عنوان تسویه حساب مالیاتی برای او یا برای جانشین او ارسال خواهد شد.

دریافت مفاصاحساب مالیاتی

مدارک مورد نیاز در راستای اخذ مفاصاحساب مالیاتی

1-درخواست گواهی مفاصاحساب مالیاتی (ضمن درخواست پرداخت کننده مالیات هر چه می‌خواهد را به صورت کتبی بیان میدارد، خواسته پرداخت کننده مالیات که دریافت برگه مالیات قطعی است باید بیان شود. از سویی دیگر درخواست بخشودگی مالیات نیز در برگه باید ذکر شود.)
2-فرم هایی که در این راستا وجود دارند باید پُر شوند.
3-یک سامانه اینترنتی به نام سامانه صدور گواهی ها و استعلام بدهکاران مالیاتی یا سامانه مفاصاحساب مالیاتی وجود دارد که مؤدیان می‌توانند بدان مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت مفاصاحساب شهرداری

ممکن است فردی بخواهد در راستای نوسازی ملک خود اقدام کند. در این راستا او باید جهت اخذ مفاصاحساب نوسازی از شهرداری اقدام کند و به مدارک زیر نیاز خواهد داشت:
1-نامه دفترخانه.
2-سند مالکیت.
3-قبض های پرداختی.
4-شناسنامه و کارت ملّی فروشنده.
5-فتوکپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملّی خریدار.
6-به هنگام وجود وکالت، اصل وکالت نامه به همراه کارت ملّی وکیل.

دریافت مفاصاحساب مالیاتی

 

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت مفاصاحساب بیمه تأمین اجتماعی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت مفاصاحساب نقل و انتقال ملک

در نقل و انتقال ملک پرداخت کننده مالیات وظیفه دارد ابتدا، مالیات ملک را استعلام نماید، پس از استعلام او باید مبلغ مالیات را پرداخت نموده و پس از آن میتواند مفاصاحساب ملک را دریافت کند.

مدارک لازم در راستای این کار

مدارک مورد نیاز جهت دریافت مفاصاحساب شرکت

مؤسسات غیر تجاری و شرکت ها وظیفه دارند در اداره مالیاتی کشور یک پرونده تشکیل دهند. پس از تشکیل پرونده می‌توانند کد اقتصادی خود را دریافت کنند. پس از پایان سال مالی خود باید، با بررسی شود و زیان مؤسسه یا شرکت یک اظهارنامه مالیاتی تنسیق نموده و اداره مالیاتی جهت تعیین مالیات ارسال نمایند. بنابراین شرکتها نیز وظیفه دارند مفاصاحساب مالیاتی دریافت نمایند که جهت انجام آن ابتدا باید بدهی های قطعی مالیاتی خود را پرداخت کنند.

سخن پایانی

لیولند در راستای مقاله به تنظیم صورتحساب مالیاتی و همچنین دریافت مفاصاحساب اشاره نمودیم. همانطور که با ما همراه بودید و شاهد آن بودید که مدارک مورد نیاز جهت دریافت مفاصاحساب در هر زمینه ای متفاوت است. امیدواریم شما عزیزان را به خوبی با مراحل و مدارک لازم جهت تنظیم صورتحساب مالیاتی آشنا نموده باشیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه کافی است با ما تماس بگیرید.

لیولند

مشاوره أخذ مفاصاحساب مالیاتی

جواب تمامی سوالات خود در مورد دریافت مفاصاحساب مالیاتی را در سریعترین زمان ممکن از کارشناسان لیولند دریافت کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا