ثبت موسسه حقوقی

ثبت موسسه حقوقی

ثبت موسسه حقوقی چگونه است؟

مؤسسات حقوقی از جمله مؤسساتی هستند که زیر مجموعه ی مؤسسات غیر تجاری می‌باشند. با عنایت به ماده یک آیین نامه اصلاحی ثبت تشکیلات و مؤسسات غیر تجاری، منظور از تشکیلات و مؤسسات غیر تجاری کلیه تشکیلات و مؤسساتی است که برای مقاصد غیر تجاری از قبیل امور علمی یا امور خیریه و امثال آن تشکیل می‌شود اعم از آنکه مؤسسین و تشکیل دهندگان قصد انتفاع داشته یا نداشته باشند. در این مقاله همراه لیولند باشید تا شما عزیزان را با چگونگی ثبت مؤسسه حقوقی آشنا سازیم.

موسسه حقوقی چیست؟

موسسه ای که در آن ارائه خدماتی مانند خدمات علمی, خدمات آموزشی, خدمات شهری و کمک های انسانی و همانند آن ها را در انجام می‌شود.

شرایط لازم به جهت ثبت مؤسسه حقوقی

مؤسسه ی حقوقی یک شخصیت حقوقی است. مؤسسه ی مزبور به واسطه چهار یا چند وکیل تحت هر عنوان یا نام اتخاذی تشکیل می‌شود. هدف وکلاء از تشکیل مؤسسه, انجام امر وکالت و مشاوره و در یک نگاه کلّی امور حقوقی است. ثبت مؤسسه ی حقوقی طبق قانون (law) و مقررات ثبت و آیین نامه ی مربوط به آن انجام می‌شود.

شرایط لازم برای اعضاء مؤسسه حقوقی به جهت ثبت آن

تمدید دائمی پروانه ی وکالت از سوی وکلاء
عدم وجود سابقه ی محکومیت کیفری و عدم وجود سابقه ی محکومیت انتظامی. (از درجه ی چهار به بالاتر)
عدم وجود شهرت به هرگونه فساد و عمل های طرد کننده با شغل وکالت
آن افراد نباید دفتر وکالت دیگری داشته باشند یا در شغل های دیگر همچون وکالت مؤسسه ای را به مرحله ی ثبت رسانیده باشند
ثبت مؤسسه ی حقوقی با عنایت بر ارائه پروانه ی تأسیس از قوه ی قضاییه منوط بر مدّت زمانی است که در پروانه تعیین گردیده است، می‌باشد
به منظور به ثبت رسانیدن مؤسسه ی حقوقی دست کم باید دو نفر حضور داشته باشند
مؤسسین لازم است در راستای ثبت مؤسسه حداقل 100 هزار تومان وجه نقد در اختیار داشته باشند
ضمن مؤسسه حقوقی لازم است دست کم یکی از وکلاء دارای بیش از ده سال سابقه ی وکالت دادگستری باشد
یک مؤسسه ی حقوقی باید دارای تابعیت ایرانی باشد. این تابعیت با هیچ اکثریت قابل تغییر نمی‌باشد
هر مؤسسه ی حقوقی باید اساسنامه داشته باشد که با دریافت تأییدیه ازکانون وکلای دادگستری باید در اداره ی ثبت شرکت ها به ثبت رسد
مؤسسین وظیفه دارند طی مدّت 30 روز از تاریخ انتشار آگهی در روزنامه ی رسمی، یک جلد از آن را به کانون وکلای دادگستری ارائه دهند
آن مؤسسه این اختیار را دارد که از تعدادی وکیل همان بخش تحت عنوان همکار استفاده کند

نکته مهم : هر یک از اعضاء در راستای ثبت مؤسسه ی حقوقی فاقد شرایط فوق باشد، نمی‌تواند به جهت ثبت مؤسسه حقوقی با اعضاء دیگر هم پیمان شود. چنانچه که با خروج او تعداد اعضاء از حد مقرر کمتر گردد، اعضاء باقی مانده وظیفه دارند که دلایل عزل آن فرد را به کانون اعلام نمایند. پس از آن می‌توانند طی مدّت یک ماه نسبت به معرفی عضوی جدید (مطابق قوانین و مقررات کانون وکلاء) اقدام کنند.

ثبت موسسه حقوقی

نامگذاری موسسه حقوقی

مدارک مورد نیاز در راستای ثبت مؤسسه حقوقی

اقدامات مورد نیاز پس از ثبت موسسه حقوقی

سخن پایانی

با توجه به مطالب فوق می‌توان به چنین نتایجی دست یافت که، ثبت مؤسسه حقوقی همچون سایر مؤسسات مستلزم شرایطی خاص است. هر یک از شرایط مذکور در قسمت فوق لازم است رعایت گردد، در صورت عدم وجود هر یک، شما نمی‌توانید مؤسسه را به مرحله ثبت رسانید. امیدواریم که لیولند در ضمن مقاله اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان گذاشته باشد. برای دریافت پاسخ سوالات خود با لیولند تماس حاصل فرمایید.

لیولند

مشاوره ثبت موسسه حقوقی

جواب تمامی سوالات خود در مورد ثبت موسسه حقوقی را در سریعترین زمان ممکن از کارشناسان لیولند دریافت کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا